Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се готви усилено за следващата си битка, макар все още да няма ясен съперник.

Носителят на интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория и официален претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF) трябваше да се боксира с Роберт Хелениус, но финландецът с шведски паспорт отказа мача на 23 април.

Докато се търси съперник Кобрата използва официалната си страница във Фейсбук, за да мотивира българския народ.

"Обичайте родината, където и да сте!", написа боксьорът и публикува клип, с който подкрепя българския туризъм.

Клипът бе представен премиерно на конференция „Естествено в България – 2019 година на вътрешния туризъм“, организирана от Министерството на туризма, на която министър Николина Ангелкова обяви, че фокус през настоящата година е вътрешният туризъм.

Във видеото Кубрат Пулев разказва за красотите и героичната история на страната ни, за великите победи на българските спортисти и защо не би излязъл под друг флаг, освен родния. „Ходим навсякъде по света, а не знаем достатъчно за Родината. Аз избрах българския туризъм, защото ако не познаваш България, не познаваш и себе си. Обичам България и българския народ“, казва Пулев във видеото.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)