Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Кубрат Пулев разкри, че зрителите могат да очакват страхотно зрелище по време на документалния филм за него и опонента му в претендентския двубой от тежка категория в професионалния бокс - Хюи Фюри.

„Пулев срещу Фюри без ръкавици“ ще бъде излъчена тази вечер от 20.30 часа в ефира на Диема спорт 2.

„Напрегнат разговор между двамата и много крайни закани преди дългоочакваната битка през октомври за претендетското място за световната титла на IBF в тежка категория”, така Кобрата презентира предстоящия филм за себе си в социалната мрежа "Инстаграм".

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Подобна продукция се прави за първи път в България, като в специално подготвената лента Кубрат Пулев и Тайсън Фюри се изправят един срещу друг за първи път преди сблъсъка помежду им през октомври.  

В половинчасовия филм зрителите ще могат да видят как двамата бойци се нахъсват за предстоящия голям мач на ринга, а и какво се заканиха един на друг.

Иначе двубоят между Кобрата и Фюри ще се състои в „Арена Армеец“ на 27 октомври, като ще бъде елиминационен за титлата на международната боксова федерация (IBF), която е притежание на британската суперзвезда Антъни Джошуа (22-0, 21 КО), който снощи победи Александър Поветкин с брутален нокаут в седмия рунд.