Владимир Кличко е сериозно разколебан между вариантите да иска реванш срещу Антъни Джошуа или окончателно да се откаже от бокса, което може да доведе до по-скорошен сблъсък между британеца и Кубрат Пулев. Това разкри промоутърът от тима на украинеца Том Льофлер.

Евентуален реванш трябва да се състои най-късно до 2 декември, след което победителят трябва да се изправи срещу Кубрат Пулев, който е задължителен претендент за пояса в IBF.

Както е известно, Антъни Джошуа прати украинския си съперник в нокаут в 11-ия рунд по време на мача им на „Уембли“ на 29 април. Така Антъни Джошуа стана световен шампион във версиите IBF, WBA и IBO, записвайки 19-а победа в 19 мача за професионалния ринг.

"Владимир още не е взел решение. Ако загубата от Джошуа се окаже последният му мач, той трябва да е горд с кариерата си. Няма да има по-велик мач, след който да се откаже, двамата направиха невероятна битка на ринга. В момента той се колебае жестоко, 50:50 е. Всеки път като говоря с него, той е буквално разкъсан между двата варианта. Ние обаче ще го подкрепим напълно, каквото и да избере. Ако избере да се бие отново, ще направи щастливи милиони фенове по света", сподели Льофлер.

Ако Кличко се откаже от бокса и не поиска реванш, следващият мач на Джошуа трябва да е с Кубрат Пулев. Това трябва да стане ясно съвсем скоро, защото украинецът не може до безкрай да се колебае и да кара Кобрата да чака.