Телевизионният водещ и актьор Атанас Михайлов се отказа от мача с Даниел Златков. На бившия футболист светкавично беше намерен нов съперник за дебюта му в смесените бойни изкуства (ММА). На гала вечерта "Spartacus Fighting Championship 6" утре в зала "Арена Армеец" Златков ще спори с друг актьор - звездата от "Под Прикритие" Ивайло Захариев. 

Причината Наско от "Мело ТВ мания" да се откаже е настинката, която го измъчвала последните дни. 

Новината за смяната на съперника на Даниел Златков беше обявена по време на официалния кантар, който участниците в гала вечерта минаха в столичен мол. 

"Днес имам рожден ден. За моята кратка среща с ММА изкуството успях да разбера, че ММА е комплексен спорт, в него се състезават страхотни мъже. Може би много хора ще останат разочаровани, но трябва да съобщя, че Златков няма да се бие с мен, тъй като имам вирусна инфекция. В момента съм с 39 градуса температура. При това положение не мога да се изправя срещу моя претендент, този прекратен футболист. Но намерихме нов съперник, от една школа сме - Ивайло Захариев", съобщи Атанас Михайлов. 

"Още не мога да осъзная какво се случва. Изненадах се, когато ми предложиха. Жена ми няма против, но някак си, ако си прецакам репетициите, няма да е добре", каза Ивайло Захариев.

"Много съжалявам, че това се случва в последния момент. Цялата ми подготовка беше концентрирана към Наско, но това няма да ми попречи да победя утре", заяви Даниел Златков, който от вчера до днес успя да свали 4 килограма и да влезе в категорията до 84 кг. Кантарът тази вечер измери точно 83,900 кг.