Вчера в медийното пространстов се появиха информации, че една от най-големите звезди на българския ММА - Деян Топалски, е задържан по обвинение в сводничество. Самият той се съгласи да коментира пред БЛИЦ ситуацията.

"Задържаха ме закратко, но ме освободиха. Няма каквито и да е било доказателства срещу мен. Няма и нито едно показание, в което да съм уличен като извършител на криминално деяние. Аз съм управител на юридическото лице, което е наел въпросното заведение срещу което тече разследване. Самото място си има оперативен управител и служители. Фирмата, която аз управлявам се занимава с много други бизнеси. Оперативно аз не се занимавам с дейности около въпросното заведение. Заедно с мен бяха задържани други лица, които реално работят по него. Ако нещо се е случвало там, аз не мога да знам. Просто не съм имал контакт", каза Топалски пред БЛИЦ. 

"Вярвам, че следствие и прокуратура заедно ще си свършат работата и обвиненията срещу мен ще отпаднат. От всички задържани до момента, само срещу мен няма повдигнато обвинение за склоняване към проституция", допълни ММА боецът.
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ