Джарел Милър приключи предсрочно боя си срещу Богдан Дину. Голямото бебе сложи край на двубоя в четвъртия рунд, след като за втори път прати румънеца в нокдаун, а Дину не можа да се изправи след отброяването до 10.

Двубоят, който иначе бе в 12 рунда, бе главен на боксовата галавечер в "Канзас Стар Арена" и приключи официално след 2:45 минути от четвъртия рунд.

32-годишният Дину влезе в двубоя като непобеден след 12 поредни победи, но до момента не бе излизал на ринга срещу някой по-сериозен съперник.

За Милър, който е с актив от 23 победи (20 с нокаут) и 1 равенство, това бе втори мач в рамките на 6 седмици. Той взе решение за нов двубой след лесния успех с нокаут във втория рунд срещу Томаш Адамек на 6 октомври в Чикаго.

Очакваше се двубоят в събота вечер да бъде за световната титла на WBA, след като шампионът Мануел Чар даде положителна допинг проба. Само че Б-пробата на Чар бе отворена без неговото присъствие, което е извън разпоредбите и най-вероятно пробата ще бъде счетена за невалидна. Поради всичко това той към момента запазва титлата си, а двубоят между Милър и Дину бе за две регионални титли.

Любопитен факт е, че Дину трябваше да се бие по време на галавечерта в София за двубоя между Кубрат Пулев и Хюи Фюри. Дину имаше насрочен двубой с Томли Роу и дори бе в София, но в последния момент се отказа заради уговорения мач с Милър.