ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Българският боксьор Кубрат Пулев и екипът му са отправили покана за мач срещу американеца Джарел Милър, известен като Голямото бебе. Двубоят ще бъде за определяне на официален претендент за титлата на Антъни Джошуа като световен шампион във версия IBF. Очаква се битката да се проведе на 28 юли. От щаба на Милър са отговори положително на поканата, но се чака официално потвърждение, твърди boxingnews24.com.

29-годишният Милър няма загуба на професоналния ринг. Той има 22 срещи, в които е записал 21 победи (18 с нокаут) и едно равенство. Американецът дори има шанс да се изправи директно срещу Джошуа, но се счита, че ако стане официален претендент на IBF, ще има може да получи по-голям процент от битка със световния шампион.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Както е известно, Кубрат Пулев трябваше да се бие с Дионтей Уайлдър, но той и екипът му намериха най-различни оправдания, за да не излязат срещу българския боец. Основната посочена причина, беше разпределението на парите, което трябваше да бъде 75:25 процента в полза на Кобрата. Вместо това Уайлдър предпочете да се бие с Луис Ортис за определяне на официален претендент за титлата във версия WBC.

Първоначалните прогнози са, че при мач между Пулев и Голямото бебе, българинът ще бъде фаворит. Причината за това са опитът му в аматьорския бокс и натрупаната рутина от мачовете с Владимир Кличко, Дерек Чисора и Тони Томпсън.

Интересното е, че Джерел Милър беше вариант за съперник на Кубрат Пулев. Бяха водени преговори за мач на 28 април в Бруклин. IBF беше дала одобрението си за подобен сблъсък, но до такъв двубой не се стигна.