Отлагането на мача между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа се отразява и на феновете. Припомняме, че двубоят между двамата за световната титла бе насрочен за 28 октомври на Принсипалити Стейдиъм в Уелс. Само че контузия на Пулев, за която бе съобщено вчера, провали срещата. Поне на този етап. Тъй като българинът трябва да се възстановява и все още не е ясно колко месеца ще му бъдат необходими, за да бъде готов за бой. А и все още никой не е обяснил дали след това Кубрат ще може да се добере отново до мач за световната титла.

Така или иначе феновете остават в затруднена ситуация. Има доста българи, които отдавна закупиха билети за стадиона в Уелс, очаквайки зрелището. Мнозина от тях вече питат могат ли да върнат билетите, тъй като отпадането на Пулев на практика превръща евентуална среща на 28 октомври на Джошуа с друг противник в не толкова интересна за българския зрител. Някои от тях се шегуват: "Да му ги дам на Кобрата да ги осребри...", показвайки закупените талони.

Ясно е, че всеки, който притежава билет за боксовия мач, вече е направил организация, закупувайки самолетни билети и резервирайки хотел. Естествено, хотелската резервация е по-малкият проблем, тъй като евентуално заплатен депозит може да се върне. По-сложно е със самолетните билети.

А и дори да оставим настрана финансовата гледна точка и евентуалните загуби, които всеки фен ще претърпи, емоционалният заряд и настройката за двубоя вече не са същите.