Даниел Златков, който избра на този етап да зареже футбола и да се захване с бойните спортове, се подготвя все по-усилено за дебюта си в ММА. Както вече стана ясно, на 13 януари бившият защитник на Ботев (Пловдив) влиза в клетката в зала "Арена Армеец" за първия си мач в смесените бойни изкуства. На галавечерта "Spartacus Fighting Championship 6" Златков ще има възможност да демонстрира уменията си. 

Съперникът му за мача в категория до 84 килограма още не е известен. 
 
"Готвачи, певци, водещи, май шега ви се вижда всичко!? Ще хвърчат скалпове, ей!", заканва се Златков чрез клипче, разпространено в социалната мрежа. 

В последните дни здравенякът от Благоевград се подготвя все по-усилено, тренирайки ежедневно по няколко часа. Подготвя го Ангел Караиванов, като организаторите на галавечерта на 13 януари показаха първите кадри на Златков от клетката и как специалистът по ММА го обучава. 

БЛИЦ СПОРТ научи, че освен изтощителните тренировки, участникът във "ВИП Брадър" е подложен и на строг хранителен режим за отслабване. Златков е амбициран по-бързо "да влезе в час" и да направи успешна кариера в ММА. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ