Един от секссимволите в женските бойни спортове Пейдж Ванзант втрещи последователите си в социалните медии със снимка от операционната маса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚠️WARNING GRAPHIC CONTENT⚠️ Chop chop!! All this and still itching for more???? #UFC #surgery #pvzstrong

Публикация, споделена от Paige VanZant (@paigevanzant) на

25-годишната звезда легна под ножа за трети път от 2018 г. насам когато за пръв път счупи ръката си срещу Джесика-Роуз Кларк миналия януари. Травмата беше на предмишницата и Ванзант веднага се оперира, но възстановяването на мина добре и тя се подложи на втора интервенция миналия юни. Пейдж се завърна с победа чрез събмишън над Рейчъл Остович по-рано тази година, но през март разкри, че отново е счупила ръката си, а първоначалните й надежди за възстановяване без операция не се оправдаха. Специалисти я посъветваха отново да легне на операционната маса и така пропаднаха плановете й за бой това лято.

Третата операция за Пейдж Ванзант в рамките на година и половина беше в четвъртък, като тя реши да сподели с последователите си как се развива интервенцията. Тя публикува в социалните медии снимки, на които ръката й е „отворена“ от хирург и вътре се вижда металният имплант, захванат за костта, както и част от работата на докторите по крайника й.

boec.bg