Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Ботев (Пловдив) приема ЦСКА в мач от 7-ия кръг на Първа лига. Срещата в Коматево започва в 18:45 часа, а главен рефер ще бъде Волен Чинков.

"Червените" са на втора място в класирането и изостават на точка от лидера Левски. "Сините" имат домакински мач срещу Берое, а ЦСКА трябва да преследва задължителен успех, за да не изостане с повече точки от първото място. Берое и Лудогорец пък дебнат зад столичани.

ЦСКА е с най-доброто нападение и най-добрата защита от началото на сезона. Офанзвината част на тима на Нестор Ел Маестро има вкарани 13 гола, докато допуснати са само 2. Сръсбкият треньор бе зарадван и от това, че крилото Жоржиньо вече е готов за игра и е в групата за мача в Коматево. 

Очаква се Ел Маестро да заложи на същите титуляри, които победиха с 4:0 Верея в предишния кръг. По фланговете пак ще атакуват Десподов и Джеси, а на върха е головата машина Мауридес.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Ботев (Пловдив) записа успех над Витоша в предишняи кръг с 2:0, но в тима на Николай Киров има доста колебания. Треньорът се оплаква от къса скамейка, а играта на "канарчетата" не е впечатляваща, както и резултатите. Сред титулярите ще се завърне Стивън Петков, който ще замени Диого Кампос на върха на атаката. 23-годишният нападател лекуваше травма в ахилеса, но вече е напълно възстановен. 

Двубоят ще е първи за Ботев от официалното закупуване на 60% от акциите на клуба от бизнесмена Георги Самуилов.

Очаква се солидни агитки да подкрепят и двата тима в Коматево.

Първа лига - сезон 2018/2019