Футболистът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев, коментира получената от него награда "Футболист на футболистите" и сподели, че все още не е мислил над евентуален трансфер в двата отбора, за които се говори, че имат интерес към него - ЦСКА и Лудогорец.

"Искам да благодаря на всички, които са ми гласували доверие. За мен това е голямо признание. Трябва обаче да подчертая, че до голяма степен статуетката е заслуга на всички мои съотборници и треньора ни. Неслучайно той също бе отличен. Желая на младите състезатели да постигат нови и нови върхове и преди всичко останало да бъдат големи спортисти, но и големи личности. Благодаря за признанието", добави той, след което коментира и наболелия въпрос за бъдещето си", каза Неделев.

"По принцип бих искал да играя в чужбина. Ако няма оферта отвън, може би ръководството на Ботев ще разгледа предложения от други български отбори. Не съм мислил върху възможностите да играя в Лудогорец или ЦСКА. Аз се старая да бъда верен на Ботев, защото това е моят отбор. Но ако има оферти от България, а няма от Европа, тогава ръководството ще преценява. Моето желание е да продължа в чужбина", добави полузащитникът.