Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров, коментира наградата за "Най-добър треньор", която получи днес на церемонията "Футболист на футболистите".

"Изненадан съм от този приз. Не очаквах да съм първи в тази класация, но съм доволен, защото това е удовлетворение за работата, която свършихме в клуба. Имаме два приза, което показва страхотната ни работа. Имам контракт с клуба за още две години. Моето желание е да продължа работата си", каза Киров.

"Нормално е да има оферти към Тодор Неделев. Моята цел винаги е била да съумявам да задържам основното ядро и да надграждаме. Засега доста трудно ни се получават тези неща. Нашата политика е да се разделяме с футболисти при определени финансови условия. В досегашната ми работа винаги сме били на едно ниво във финансово отношение. Аз вече работя в тази обстановка и свиквам. Иска ми се да надградя, но всичко зависи от финансовите условия в клуба. На този етап не сме се разделили с никой. Има трима състезатели, чиито договори не са подновени. Тази седмица всичко ще бъде изяснено и започваме да работим с хората, които в момента имат договори с клуба. Надявам се да имаме няколко входящи трансфера", добави Белия.

"Аз ще бъда най-щастливият човек, ако започнат отново строителството на стадиона. Първият представителен отбор винаги минава на заден план при едно такова строителство. Ще станат ясни приоритетите, когато се изясни новият собственик на клуба", завърши треньорът.