Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров говори след края на мача, който неговите момчета загубиха с 0:2 като домакин на Лудогорец. Белия коментира бъдещето си, което е под въпрос в тима, като заяви, че неговият тим все още е в шок от загубения финал за Купата от градския съперник Локомотив с 0:1. 

"Отборът е още в шок след загубата във финала. Нормално е след тези големи очаквания. След такова разочарование е много трудно да се върнеш за максимално кратко време. Все пак казах на момчетата, че футболът е една игра – не се ли наслаждаваш, няма как да се постига нещо по-сериозно. Трябва да се връщаме в играта. Когато не искаме да играем с топката, няма как да създадем положение. Това е нашият голям момент в момента. Просто по най-бързия начин трябва да дойде паузата, за да изчистим грешките", каза Киров. 

"Статистиката говори много, тя е един от точните критерии. Насочихме вниманието изцяло върху Купата на България. Може би там е разковничето. Особено след елиминирането на ЦСКА се видя, че нямаме шанс да постигнем нещо повече в първенството. Затова и подходихме по такъв начин. Подкрепата на публиката не е само към мен, а за целия отбор. Искам да им благодарим на феновете за това, което направиха на 15 май във финала. Със сигурност ще ги зарадваме за в бъдеще. Моят пост? Не коментирам преди 29-и май, първо трябва да се видя със собственика", добави Белия.
ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019