Разгорещени дебати по дневния ред съпътстваха Общото събрание на Сдружение ПФК Ботев (Пловдив). Част от присъстващите излязоха извън залата, за да изпушат по някоя цигара и успокоят страстите, които ескалираха. Разговорите на висок глас на събранието се чуваха и извън пределите на залата, пише "Марица". 

Нито една от подадените оставки не бе приета на Общото събрание в зала "Империал" и така Управителният съвет на Сдружение ПФК Ботев остава без изменение. Отхвърлено с гласуване бе предложение за увеличаване на Управителния съвет. След това и четирите оставки бяха прогласувани, но за нито една от тях не бе получено квалифициращо мнозинство (66.66 процента) от гласовете. 

Както е известно, сред подалите оставка бе Ангел Палийски - президентът на "жълто-черните".

Напрежението ескалира в самия край на съвещанието. Двете групи, които спорят от няколко месеца в крайна сметка стигнаха до физическа саморазправа помежду си, информира пък PlovdivDerby. След блъскане и крясъци, продължили близо 5 минути, ситуацията се нормализира и споровете бяха пренесени извън залата, където в по-спокоен тон двете страни си размениха мненията.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма