Още бивши левскари подсилват Ботев (Враца) и стават съотборници на Валери Божинов. Клубът представи Антон Огнянов, а освен това очаква и Мартин Кавдански.

"Антон Огнянов е най-новото попълнение на Ботев (Враца). Той подписа с клуба и веднага се включва в подготовката. В сряда на летището в Истанбул към нас ще се присъедини още един защитник от Естония, който ще бъда на проби по време на лагера и най-вероятно с него ще приключи селекцията", съобщиха от клуба.

Припомняме, че преди дни договор с Ботев подписа друг естонец - националът Тревор Елхи, който игра титуляр в контролата с Дунав (Русе), загубена от избраниците на Сашо Ангелов с 0:2.

30-годишният Огнянов пристигна във Враца със свободен трансфер от Верея, където през есента записа 15 мача и 2 гола. 

Опитният защитник Мартин Кавдански се раздели с френския втородивизионен Клермон. 31-годишният бранител, който е юноша на Левски, е играл още в Славия, Локомотив (Мездра), Локомотив (Пловдив), Черноморец (Бургас), Марек, Локомотив (Пловдив) и Локомотив (Горна Оряховица).

Огнянов и Кавдански са поредните бивши футболисти на Левски, които заиграват във Враца. В клуба под Околчица са още Валери Божинов и Валери Домовчийски. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019