Кметът на Враца Калин Каменов не скри щастието си след гръмката победа на Ботев над Левски (3:1). Човекът, който е и председател на Управителния съвет на футболния клуб благодари на треньора и футболистите за "мъдро изиграния мач и огромната радост, която доставиха на всички, които обичат Ботев (Враца)".

Каменов допълни, че сме станали свидетели на мач за историята - последната победа на Ботев над Левски е от преди 30 години, а на техния стадион - от 11 декември 1985 г., когато "сините губят с 3:6.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Благодаря на всички, които ни повярваха, но и на онези, които не ни вярваха и забравиха къде бяхме преди 3 години, когато поехме този отбор с моя екип", каза кметът на Враца пред "Конкурент".

"Посвещаваме победата на онези, които обичат и вярват в Ботев. Сега ми се иска врачани да се отблагодарят на тези момчета, които ни доставиха огромна радост и още на следващия домакински мач да изпълнят трибуните на стадион "Христо Ботев". Иска ми се свободните места на нашия стадион в неделя да са малко. Призовавам всички истински привърженици на Ботев да подкрепят момчетата - те го заслужават, допълни Калин Каменов.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019