Една от звездите на ЦСКА Едвин Джеси даде рецепта как да бъде пречупен вечния съперник Левски в голямото дерби на българския футбол. 27-годишният халф посочи три условия, които „червените“ трябва да спазят, за да триумфират срещу „сините“ в неделя от 13:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“. От началото на сезона Джеси вкара 5 гола и подаде за още 8 попадения, превръщайки се в един от ключовите футболисти на „армейците“.

"Сплотеност - това е първото. Второ, трябва да си помагаме и да сме много борбени, трето - желанието за победа. Мачове като този се решават от детайлите. Най-малката грешка и те наказват. Трябва да сме много концентрирани.", сподели Едвин Джеси пред bTV.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Отбор като ЦСКА винаги има шанс да спечели всичко. Това трябва и да е нашата нагласа - за успех във всеки мач. Ако погледнете състава ни, на всяка позиция имаме качествени играчи. Разбира се, че можем да спечелим", продължи халфът.

„Мисля, че всички играчи разбират точно какво иска треньорът, а това е много важно, защото нямаме много време. При Нестор наблягахме повече на тичането и борбата, докато сега играем повече техничен футбол. Тичането и борбата са изключително важни, но за типа футболист, който съм аз, е по-добре да играем повече с топката. Аз идвам от холандска школа, там правим всичко с топка, така че този стил ми е по-удобен", завърши Джеси.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019
Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка