Сериозен екшън се е разиграл във вчерашното дерби от Западната „Б“ Областна група между Вихър (Граф Игнатиево) и ФК Труд, съобщава "PlovdivDerby". Двубоят бил прекъснат в 70-ата минута заради поваляне на главния съдия на земята след удар в главата от играч на домакините.

Двубоят започна с по-силни минути за гостите, които повели с 2:0, като първият гол паднал още в 3-ата минута. До края на частта все пак домакините върнали едно попадение за изоставане 1:2.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

През второто полувреме от ФК Труд вкарали ново попадение, с което дръпнали отново с 2 гола разлика. Вихър намалил за 2:3, при което вратарят на гостите опитал да извади топката от мрежата си, когато бил изблъскан от голмайстора на Граф Игнатиево. В този момент реферът санкционирал играча с жълт картон, а той му заявил "На кой ще вадиш картон, бе" и го свалил на земята с удар в главата. Логично срещата бива прекратена, при което следват шутове и удари към един от страничните рефери.

В крайна сметка ФК Труд печели срещата със служебното 6:0.

В състава на Вихър пък са играли поне петима нередовни състезатели, които са част от отборите на ФК Тракия (Царимир) и ФК Сокол (Крислово).

Снимка: "Plovdivderby"