Наставникът на Лудогорец Антони Здравков изрази мнение, че когато хората, които са го поканили в клуба, преценят, че не са доволни от работата му, ще има промяна. Шампионите направиха 1:1 с Ботев (Пловдив) в мача от 22-ия кръг на Първа лига. Дни по-рано "орлите" се издъниха и срещу аутсайдера Верея - 0:0. 

„Не стояхме по най-добрия начин на терена през първото полувреме. Доста пропуски имаше в изнасянето на топката, в последния пас и завършващата фаза. Допуснахме противника да ни затвори при изнасянето на топката, бяхме доста статични. През втората част отбелязахме бърз гол. Промениха се доста неща, имаше доста ситуации за гол и в една ситуация, в която не трябваше да оставим сам човек зад гърба на Сисиньо, оставихме го, с малко късмет, няма значение, топката бе в нашата врата. До края се опитвахме да създадем ситуации, създадохме, но за пореден път изпуснахме“, oбясни Здравков.

„Проблем не бих казал, а сериозен проблем, тъй като губиш 4 точки от два мача, а създаваш доста ситуации за гол. Никой не е очаквал такова нещо. В първия мач не бяхме на ниво, а днес бяхме само едното полувреме. Трябва по-често да си вкарваме головете и да бъдем по-организирани, както и да не допускаме ситуации пред нашата врата. Допуснахме една, но във футбола и едно положение стига“, продължи треньорът на Лудогорец.

„Определено Станислав Манолев е състезател, който би вкарал и свежест, като маниер на игра, и другото - той е опитен играч, който в решаващи ситуации може да взима верни решения“, коментира Здравков.

„Резултатите са водещи в треньорската професия. Резултатите от подготовката имам обяснение. Няма обяснение сега в тези два двубоя, изпускат се много положения", продължи спецът. 

По повод появилите се слухове, че бившият наставник на Левски Славиша Стоянович може да го замени, Антони Здравков каза: "При мен какво да нагнетява напрежението. В момента когато хората, които ме поканиха, преценят, че не са доволни, нормално е да има промяна. За мен не е важно дали ще остана начело на отбора или не, а да работя така, че отборът да изглежда добре."

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка