Десният бек Стивън Перейра се сбогува с ЦСКА. Той не успя да се наложи в отбора и договорът му беше разтрогнат по взаимно съгласие. На сбогуване 25-годишният футболист се обърна към "червените" фенове чрез „Фейсбук“ и им благодари за подкрепата.

"Има време на посрещане и такова на сбогуване. Преди да си тръгна, бих искал да благодаря на момчетата. Благодарен съм за безусловната любов, новите приятелства, фантастичната подкрепа, ценните уроци, невероятната страст и страхотните победи! Благодаря на треньорите, съотборниците, на всички хора в България, но най-вече БЛАГОДАРЯ НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ", написа Перейра и добави хаштаг #SamoCSKA.

Раздялата на бранителя с „армейците“ беше анонсирана от ЦСКА още в края на май, когато беше обявено, че договорът му е изтекъл и няма да бъде подновен.

Стивън Перейра е роден в Ротердам, но е национал на Кабо Верде. Преди да дойде на „Българска армия“ през 2018 година е играл за Цволе и Маастрихт. През миналия сезон той участва в 13 мача на „червените“ от първенството и евротурнирите.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2019