След като в събота мъжкият отбор на ЦСКА постигна драматична победа с 1:0 над Черно море във Варна, в неделя юношите на "червените" до 19 години се наложиха над "моряците" със същия резултат. Мачът бе от шестиоя кръг на Елитната група до 19 години и се игра в Панчарев. 

В 29-ата минута беше отсъдена дузпа за гостите, която Борис Груев спаси и нулевото равенство се запази. ЦСКА имаше шансове да открие резултата, но момчетата на Ивайло Станев не успяха да се разпишат преди почивката. 

През второто полувреме "армейците" продължиха да атакуват и да опитват да отбележат гол. В 55-ата минута Радослав Живков имаше две отлични възможности да се разпише, но късметът не беше на негова страна. Девет по-късно той успя да завърши хубава атака на ЦСКА отдясно и голът му се оказа победен за "червените". 

ЦСКА е на върха в Елитната група до 19 години с 14 точки, колкото има и Лудогорец. В следващия кръг "армейците" гостуват на Славия. Двубоят е на 24 септември (неделя) от 16:00 часа.

ЦСКА - Черно море 1:0
1:0 Радослав Живков (64)

Съставът на ЦСКА: 1. Борис Груев (в), 5. Асен Георгиев, 15. Никола Борисов, 4. Адриан Гиргинов, 6. Валентин Антов (к), 14. Николай Янков, 13. Даниел Йорданов, 10. Иван Митрев, 17. Петър Петров, 11. Радослав Илиев, 9. Радослав Живков
Резерви: 12. Драгомир Захаринов (в), 19. Любослав Златков, 20. Борислав Будинов, 8. Александър Иванов, 18. Георги Костов, 3. Милен Манчев, 16. Емануил Личев
Треньор: Ивайло Станев