Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Новият директор на ДЮШ нa Марек Цветан Видински съобщи след мача с Миньор (Перник) (1:1) от Югозападната Трета лига, че клубът освобождава трима юноши от старшата възраст за симулативна игра. Те са част от юношите до 19 години, които се състезават в Елитната група.

"Имаше сътресения в нашия клуб, гледаме да не се отразят по никакъв начин на момчетата. На мен лично ми идва много, стават ми доста отговорностите – с мъжкия отбор, с набор 2007 и U19. Функцията и званието директор на школата не са толкова важни, важно е кой работи. Ние си знаем кой какво трябва да работи в отбора. Наистина ще е много трудно и се надявам да се справя. Имаме и нови хора в щаба. Искам да съобщя и че от U19 ръководството на Марек освобождава три момчета", обяви Видински.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Причината е симулативна игра. Окончателно при нас няма да имат място. Пожелаваме им успех, където и да отидат и да се раздават малко повече от необходимото. Тези неща се отразяват на обстановката. Цялото ръководство начело с кмета сме говорили по тези теми и играем честен футбол", добави новият шеф на школата на Марек. 

Отборът на дупничани до 19 години се представя много слабо в Елитната група, където заема 14-ото място с едва 3 спечелени точки в първите пет мача. Тимът падна с 0:7 от Черно море в неделя.