Легендарният Георги Димитров, който днес става на 60 години, няма да празнува. Причината е вирусно заболяване.

„Грипът ме повали. От една седмица се е стоварил върху мен и е направо страшно. Мислех да организирам скромно тържество, да събера приятели, но няма как, болен съм. Не мога да излизам от нас. Нямам сили, гърлото ми е зле, ужасен вирус. Всеки път напоследък около Нова година съм така. Все по това време ме събаря. Направо ми разказа играта”, призна Джеки пред БЛИЦ.

„Много хора започнаха да ми звънят от сутринта. Съобщенията са безкрайни. Не знам какво ще е до довечера. Радвам се, че не са ме забравили. Това е повече от хубаво.

Иначе спомените ми са безкрайни. Не помня лошите неща, гледам в съзнанието ми да остават само приятните емоции.

Купите и титлите не съм ги броил. Да,  те са важни, но по-важното е феновете да те помнят и да влезеш в историята. Разбира се, ако няма трофеи, няма да си част от славното минало на българския футбол. Но аз повече ценя уважението на публиката.

Винаги съм бил директен. Винаги съм казвал това, което мисля. Да, засягал съм доста хора. Но аз съм такъв в живота, какъвто бях и на терена – безкомпромисен и стрелящ директно в целта.  Никога не съм бил подмазвач и лицемер!”, добави Джеки.