Ясен Петров, който дебютира начело на Левски със загуба 2:3 от румънския Търгу (Муреш), остана разочарован от изявите на избраниците си в първата контрола за това лято.

"Румънският отбор си отбеляза и трите положения, които създаде пред вратата ни. Допуснахме груби грешки в защита. Не съм доволен от начина, по който работихме през първото полувреме. От части съм доволен от появилите се на смяна през второто", заяви Ясен Петров след контролата, играна в Австрия.

"Тактически допуснахме много груби грешки. Не е нормално да ни вкарват такива леки голове. Наивни грешки при отиграванията на защитата ни", добави спецът.

"Пропуснахме 6-7 чисти голови положения, някои от тях бяха от 3-4 метра. Предстоят ни достатъчно контроли, в които трябва да поправим играта си. Много съм спокоен, въпреки загубата. В такъв мач не ме интересува дали падаме или бием. Продължаваме да работим. Има много неща, над които трябва да се трудим", каза още Ясен Петров, който за утрешния мач с Металист (Харков) ще заложи на коренно различен титулярен състав. /БЛИЦ