Велислав Вуцов обясни пред БЛИЦ СПОРТ за скандала, в който беше намесено името му. Твърди се, че бившият треньор на Левски и Ботев (Пловдив) е привлякъл вниманието на детски мач в София, след като се нахвърлил словесно срещу родител. Вуцов защитавал сина си Светослав, който е част от школата на Царско село.

"Прочетох глупостите, които излязоха за мен. Невероятни глупости! Малоумен човек си измисля тъпотии за мен, защото явно няма какво да напише и да си напълни страниците. И поради липса на това, че не го знае никой. Но той и сега не стана известен, тъй като не си е сложил името под статията", афектирано обясни Вили Вуцов пред БЛИЦ СПОРТ.

"Бях на мача на сина ми Светослав. Той е вратар в Царско село (набор 2002). Когато мога, ходя да гледам мачовете им", каза Вуцов. 

"Играха срещу Барокко, спечелиха с 3:1. Не е имало кой знае какво напрежение, просто нормалните неща за всеки мач при децата. Категорично заявявам, че никого не съм нападал, пълни глупости са тези твърдения", добави бившият треньор на Левски, Славия, Ботев (Пловдив) и други отбори. 

Попитан от кога синът му Светослав не е в школата на Левски, Вуцов отговори: "Това лято го преместих в Царско село. Смяната на отбора не е случайна, има причини, за които по-късно ще се разбере."