Велислав Вуцов се изказа доста остро срещу Делио Роси след равенството 1:1 между Славия и Левски. Бившият треньор на "сините", който беше начело и на отбора от "Овча купел" нападна колегата си в студиото на Диема Спорт, където беше гост-коментатор на мача от 20-ия кръг на Първа лига.

"Левски нищо не играе. Виждам отбор, който не напада. Не знам какви са тези тактики, които Делио Роси прилага, но негативните резултати са на лице. Лошото е, че и феновете се отдръпнаха от трибуните. Днес агитката беше само около 300 човека, което е срамно за Левски", разпалено обясняваше Вуцов след равенството, правейки Делио Роси на две стотинки.

"Васил Панайотов е в отлична форма, вкарва два мача поред, а го оставя на пейката срещу Славия", продължи специалистът.

"Неслучайно Мъри Стоилов каза - купени са 14 нови играчи. Такъв Левски, който не напада, а мишкува, това виждаме. Левски иска да хитрее, да стои в защита и да създаде едно положение и да вкара гол. Въпросът е накъде върви Левски", пита Вуцов.

"Къде са младите? Забравихме им очичките, нито Ивайло Найденов играе, нито Алекс Боримиров...", коментира още Вуцов.

"Още недоумявам защо Люпко Петрович беше махнат от Левски. Знаете, че отиде във Виетнам, но там не се чувства добре и май няма да води повече отбора си. В момента си почива в Сърбия, чуваме се по телефона почти всеки ден", добави Вили Вуцов.

"Моите уважение към Делио Роси, сигурно е голям треньор. Но как някой не му разгледа характеристиката? Той няма отбор, в който има повече от 50% успеваемост, 44% най-много. Той е много добър треньор за по-слаб отбор, който играе по-прибрано и се надхитря. В нашето първенство Лудогорец, Левски и ЦСКА са много над другите като финансови възможности. Дори и да бъркат понякога, то това трябва да е плод на грешка. За мен Левски нямаше лош ден, а лош сезон", огорчен е Вуцов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018