В резултат на големия зрителски интерес към пакетната промо оферта, даваща възможност на привържениците да наблюдават домакинските мачове на България през 2019 година с над 50-процентова отстъпка, Българският футболен съюз предоставя допълнителния шанс за закупуване на пакетен билет в цялата мрежа на партньорите на централата от "Eventim". 

От днес, 20 март, четворният билет ще бъде достъпен и на касите на Националния стадион "Васил Левски", като опцията Print@Home (за пазаруване онлайн) продължава да бъде актуална. С нея привържениците ще могат да резервират желаното от тях място на стадиона, а билетът им ще бъде отчетен на входовете както чрез смарт устройство (мобилен телефон/таблет), така и на хартиен носител.

Пакетният билет важи за домакинските мачове на България срещу Черна гора (22 март), Косово (10 юни), Англия (14 октомври) и Чехия (17 ноември), а цените са както следва:

Сектори "Б" и "Г" – 24 лв 
Сектор "В" – 60 лв
Сектор "А" – 80 лв
ВИП 2 категория – 200 лв
ВИП 1 категория – 600 лв

Закупувайки пакетен билет, запалянковците също така получават и еднократна 10-процентна отстъпка в официалния онлайн магазин на националния отбор – www.bfunion.shop. За целта те трябва да въведат уникалния номер на баркода на билета си в полето „купон за отстъпка“. Закупуването на два билета ВИП 1 категория пък осигурява безплатен пропуск за паркинг на Националния стадион.

Привържениците се призовават да пазят билета си до приключването на всички срещи от европейските квалификации!

Нашата квалификационна група за Евро 2020