Спечелилият Купата на България с Ботев - Антонио Вутов, даде много ясен знак за бъдещето си. Както е известно, юношата на Левски е футболист на Удинезе, но по всяка вероятност ще остане под наем в България. Младежкият национал игра много силно последните месеци в Ботев, откъдето имат желание да го задържат. В същото време обаче интерес има и от родния му Левски. На въпрос с какъв цвят се вижда през следващия сезон - жълт или син, халфът отговори: "Ако си ме видял преди 5 години, ще видиш с кой цвят съм бил."

Така Вутов показа, че иска обратно на "Герена". "Още няма нищо официално. Когато стане официално, ще разберете", каза още 21-годишният Вутов след контролата на младежите срещу Грузия, спечелена от селекцията на Антони Здравков с 1:0.

"Получи се мач повече на битка, на хвърляне, нямаше толкова футболни достойнства. Важното е, че победихме за самочувствие. Не се получи красива игра, но това е. С всеки мач, с всеки лагер започваме да играем по-добре, но сме съвсем нов отбор и трябва време", коментира Вутов за контролата.