Вратарят на Дунав Мартин Луков призна грешката си за извършеното нарушение за дузпа и след загубата от Етър с 1:2 в реванша от плейофа за оставане в Първа лига се разплака. Той изрази надежда, че тимът от Русе ще победи третия от Втора лига Царско село в баража и ще запази мястото си в елита.

"Видяхме, че можем да обърнем този мач. За пръв път ми се случва. Целият отбор вярваше и през първото полувреме играта беше тази, която искахме да покажем. Моята грешка провали целия отбор. Говоря за дузпата. Грешка моя, че мога да го изпреваря, дузпа на 100% има. Съжалявам, че провалих един спечелен мач. Знаехме, че при техен гол беше невъзможно да ги отстраним. Заслужено не спечелихме", разплака се Мартин Луков след последния съдийски сигнал.

"Във футбола хубавото е, че има следващ мач. С класа сме над Царско село и ще го покажем на терена. Имаме наблюдения върху Царско село. Лошото в такъв момент е, че мачът е само един и всичко става. Надявам се всичко ще си дойде на мястото. Трябва просто да повторим желанието за игра от този мач", допълни стражът на "драконите".

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА