Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев похвали футболистите си за представянето им в контролата с Карабах, спечелена с 2:0. Специалистът отдели специално внимание на Димо Бакалов, който се разписа и днес. Бързоногият сливналия е голмайстор на Лудогорец в контролите до момента със 7 попадения. 

"За първи път изпробвах схема с двама по-офанзивни и един дефанзивен халф. Добре се получи. Напълно възможно е да използваме тази схема и в официални мачове. Даде ми оптимизъм, но ще видим как е в другите мачове. Видя се, че с Марселиньо и Битон сме доста офанзивно настроени и създаваме положения", каза Стоев.

"Битон и Чибота се адаптират добре, това е и целта. Надявам се новите да са се вписали до мачовете с Ференцварош, защото за това са взети - да вдигнат нивото на отбора", каза Стоев, който обяви, че е възможно неспиращият да бележи в контролите Димо Бакалов да получи титулярно място и в официалните двубои.

"Възможно е да бъде титуляр. Старае се, вкара доста голове и играе прилично. Помага в защита", засипа го с похвали Стойчо Стоев.

"Предстои ни мач срещу Шахтьор (Донецк). Това е най-сериозната проверка. Макар че и Карабах е постоянен участник в Шампионска лига и Лига Европа", добави треньорът на Лудогорец.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2019