Защитникът на Левски Веселин Минев по всичко изглежда не таи добри чувства към бившия си треньор в Левски Николай Митов. Бранителят си спомни за миналия сезон, когато бе част от "сините", а в края му беше освободен именно от тогавашния наставник.

"Чувствам се добре вече, защото през последните месеци в Левски бяха тежки. По инициатива на двама човека бяха извадени титуляри. При положение, че има две дербита с ЦСКА. Не го разбирам. Ники Митов казваше, че има 11-12 футболисти и да изкараш пет - това е самоубийство. Пожелавам успех на Левски. Имам приятели там, клубът ми е дал много”, каза Минев.

Относно днешното равенство 0:0 с Черно море във Варна, 36-годишният бранител каза: "Трябва да съжаляваме, че не победихме, чистите положения бяха пред тяхната врата. Ако има дузпа, ще е жалко, защото пак ни ограбват. Цяла седмица тренираме, за да се представим достойно срещу силен съперник, но ни спират. Според мен, нашият играч няма какво да симулира. Даже момчетата от Черно море признаха, че има дузпа. Започнаха да се гледаме странно. Но нека гледаме, да не прибързваме, както винаги".

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма