Верея все пак успя да събере достатъчно широк състав за днешното си гостуване на Етър в Първа лига. Двубоят на стадион "Ивайло" започва в 17:30 часа.

Заралии ще бъдат изведени от новия си треньор Иван Вутов, който преди време работеше и за "болярите". Старозагорският клуб претърпя сериозни промени, след като мнимите руски собственици се оттеглиха, а с тях си тръгнаха и огромна част от чуждестранните футболисти.

От стария състав остават пo-опитните Кристиян Кацарев, Иво Иванов и Станислав Маламов, както и Денислав Станчев, Бедри Рюстемов, Стилян Колев и Божидар Христов, пише "Тема Спорт". Те попаднаха в групата. 

Трима чужденци също са решили да продължат с Верея - Теофилос Курупис, Бранислав Василиевич и Хървойе Ризванович. Всички останали в групата са юноши - двама с фамилията Желязков, а също Веселин Весков, Нейков, Ганев, Денис Иванов, Петър Янков и Пламен Стоянов. 

Етър пък ще заложи на експериментален състав. Официален дебют ще запише халфът Илия Джамов. Бранителят Кольо Станев за първи път в кариерата си ще е титуляр на "Ивайло". Извън групата останаха висящите с картони Крум Стоянов, Руменов и Боджадж. Мачът ще се играе навръх рождения ден на Красимир Балъков.  

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019