Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е учуден от изказването на вече бившия член на Изпълкома на БФС Наско Сираков, който по-рано днес каза, че е направил над 100 предложения, докато е бил част от изпълнителния комитет, но те са били отхвърлени. Босът на “белите” все пак заяви, че приема решението на легендата на Левски да не влиза в изпълкома за следващия мандат на ръководния орган на футболната ни централа.

“Откакто аз съм в този Изпълком, едно единствено предложение даде Сираков - за младите футболисти. Беше прието и след това отменено. Аз друго не съм чул, кога са били тези 100 предложение - не знам. Може би не съм добре със слуха", коментира Стефанов. 

"Новият Изпълком може само да се старае да помага. Що се отнася до поведението на Любо Пенев - търсете причината в първите седем години. Много хора са губили избори за държавни глави, нали знаете - “език мой, враг мой””, добави босът на Славия конгреса на БФС, на който Борислав Михайлов беше преизбран за президент на родния футбол.