Босът на Славия Венци Стефанов говори не само за футбол след победата на отбора му с 3:2 срещу Черно море. Той твърди, че бизнесмен пускал слухове за убийството на сина му. 

Стефанов също така коментира и глобата на Верея, наложена от БФС на старозаргорци, за съмнителни мачове, сред които и среща със Славия. Босът на "белите" се ядоса, че намесват името на отбора му в нередни дейности.

„Как да предупредят Славия за мача с Верея, след като ние побеждаваме. За какво да ни предупредят – да не вкарваме голове? Явно, че хората, имат акъл в главата, виждат какви са залаганията за кое време и при какъв резултат. Виждат, че например за един гол, два гола или три има повече залози. Кой е отборът, който е допуснал така да станат залозите, вероятно Верея. Един полицай едно време бе написал, че ще ни разследват за един мач с Монтана. Водели сме с 2:1, били сме 4:2 и Славия ще разследват... И сега не го знам къде е, някъде е по управленията. А беше голям началник. Бъркаше се във футбола, където не му е работата. И той като Любо Пенев и другите, все разбирачи. Това са глупости, вие четете този, този и този мач. Сега сигурно трябва да ни извикат на разпит, защото някой играл така, че резултатът да е като от тотото. Това са глупости, мислете. Недейте, като такива по форумите, преглеждам ги и чета. Знам един голям шеф на фабрика за кори във Варна, с две златни деца. Някакъв негов приятел от Костинброд бил затрил сина ми! Аз мога да го дам на полицията да го видят този дето има такива приятели и коментира такива работи. "Белла", предприятието е "Белла" във Варна", коментира Стефанов.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Така че, стойте здраво на земята, не слушайте глупости. Тежко е положението. Не е това, което искаме, но като е късо черджето, от едната страна става, от другата е голо. По-нататък може и да се оправят нещата. Ние с тези средства, с които разполагаме, без да имаме задължения, но сколасахме да стане. Казвам ви истината. Какво искате, да ви кажа, че утре във футбола ни ще потекат реки от злато? Иска ми се и на мен, но знаете ли, единственото сигурно е, че всички сме се родили и някога ще си идем от този свят. Друго сигурно няма. Дано си идем с достойнство", добави собственикът на Славия.

Кадри "Спортал":

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка