Президентът на Славия Венцеслав Стефанов каза остри думи по адрес на Любослав Пенев, който ще се кандидатира за президент на БФС. Босът на "белите" посъветва бившия национален селекционер да си гледа треньорстово. Стефанов също така разкри, че Пенев има запорирани сметки и е преследван от банки.

“Да е жив и здрав Любо. Всеки има право да се изложи. Не знам какво може да предложи като алтернатива на Боби. Много години бе толериран и гален от Михайлов, и сега Боби ще си носи кръста с тези негови приятели в кавички", започна Стефанов.

"Аз бих приел някакво лице, което е безспорен авторитет, но все пак той е човек с безумно количество кредити. Преследван е от банките. Даже сметките във футболния съюз му се плащаха да не може банките да му взимат парите. Доколкото знам сметките му са блокирани. Да не ги блокират и на футболния съюз", продължи президентът на Славия.

"Като футболни качества на терена не мога да кажа нищо лошо. Аз Любо бих го посъветвал да продължи да се развива на треньорското поприще. За да си президент на БФС трябва да бъдеш добър мениджър, а той е много далеч от истината. Боби направи много неща за футбола, но не може да бъдеш симпатичен на всеки", завърши Стефанов.