„Вижте какво ще ви кажа! Треньорът на националите до 18 години Ангел Стойков е добър специалист и много добър човек. Но понякога, и от желязо да си, могат да те изкарат извън нерви. Един-два шамара не са нищо, стига да не се прекалява. А Ангел категорично не е прекалил. Шамарите каляват човека, а боят го съсипва. Плесници сме яли всички”, отсече пред БЛИЦ шефът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов.

Така той коментира раздухания днес скандал, че Стойков е набил двама от юношеските национали Димитър Стоянов и Мартин П. Петков.

„Трябва да има ред и дисциплина. Ти играеш за България. Националната фланелка е светиня. Ако двете момчета не са спазвали указанията на треньора, той е трябвало да ги пусне да се приберат в София от Санкт Петербург на автостоп!

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Няма ли строг режим, спазване на йерархията и себераздаване на терена, става беля. Нали видяхте как мъжете паднаха срамно от Косово насред столицата ни и станахме за резил пред цяла Европа. Ако липсват шамарите и дисциплината, един ден ще паднем и от Непал в Катманду”, добави ексцентричният бос на „белите”.

„Аз познавам отлично Димитър Стоянов. Нали е наше момче. Дими е изключителен талант и ненапразно Загорчич започна да го взима в представителния състав на Славия”, каза още Венци Стефанов.