Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира победата на „белите” над Локомотив (Пловдив) с 2:1 и класирането на тима за 1/4-финалите в турнира за Купата на България. Босът на най-стария столичен клуб не спести думи и за дербито между Левски и ЦСКА миналата седмица, определяйки играта на „сини” и „червени” като "кюскане". Венци Стефанов обаче не нито един от двата тима, както и Лудогорец за съперник на 1/4-финалите и не смята, че в ЦСКА има криза.

„Сами си направихме мача труден. Вместо да го затворим още първото полувреме, дадохме възможност на Локомотив (Пловдив) да се върне в мача. Даже можеха да ни победят. Гостите нямат основание за претенции към съдийството, това е футболът”, сподели босът на Славия след мача с Локо (Пд).

„Получиха се интересни мачове за Купата на България, така е. ЦСКА подцени мача, Ботев (Пловдив) подцени мача. Ние не го подценихме, но показахме стара слабост - отпускаме се, след като отбележим гол и ни наказват. Не се надявайте на кризи в ЦСКА. Дали ще си го изкарат на нас, дали ние ще ги изненадаме е въпрос на това как футболистите ще се раздадат в следващия мач”, продължи Венци Стефанов за другите срещи от турнира и очакванията си за предстоящото столично дерби с „червените”.

„Защо Царско село игра на нашия стадион, а ние на Националния стадион? Защото така сме преценили. На четвъртфиналите не вярвам да има слаби противници. Не ми се иска да са ЦСКА, Лудогорец и Левски, но каквото дойде”.

„Не обичам да коментирам други отбори. През първото полувреме на ЦСКА - Левски имаше футбол, през второто имаше кюскане. Така мисля аз. Хареса ми, че стадионът беше пълен", завърши Стефанов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018