Треньорът на Дунав Веселин Великов смята, че ключовият момент в срещата с Берое (0:4) е бил изгонването на Михаил Милчев  в началото на второто полувреме.

"Всичко приключи при червения картон. Едно добро първо полувреме , но направихме много детински грешки. Стратегията ни се обърка тотално. Втори гол, червен картон, майсторско изпълнение на Карачанаков. Третият гол дойде след няма и две минути. Трудно се говори, но нямам какво да кажа. Честитя победата на Берое, не бяха по-добри през по-голямата част от мача, но ни надиграха", каза Великов.

"Червеният картон си е червен картон. Имаше съща ситуация срещу нас в мача с Верея, но тогава нямаше такъв. Правилата трябва да са еднакви за всички", продължи треньорът на Дунав.

"Първото полувреме играхме много добре. Берое не мисля, че имаха чисто положение тогава. Стратегията ни не включваше толкова ранен гол. Футболът е игра на грешки и на голове, но още следващия мач трябва да се отърсим от това напрежение. С човек по-малко нямаше как да се противопоставим. Доволен съм от старанието и желанието на новите попълнения", добави още наставникът на "драконите".

"Нашата цел и желание е да не изпаднем. Позицията ни е такава, че можем да атакуваме Топ 6. Надяваме се, че Берое, Ботев (Пловдив) и Верея ще губят точки, но си мисля, че оставам оптимист за първата шестица", заяви още Великов, след което добави, че се надява от март тимът да домакинства в Русе.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига