Тежки мигове може да настъпят за Верея днес, информира „Меридиан Мач“. Търпението на треньор и футболисти очевидно се изчерпва. Верея е големият хит на първенството, като под ръководството на Илиан Илиев старозагорци се представят повече от впечатляващо. Последната им победа бе в събота с обрат срещу Дунав, но след нея отново основната тема не бе играта на отбора, а се говореше само за пари и проблеми.

Днес ще има среща между шефовете и Илиев. Ако няма плащане на задълженията, а само поредни обещания, няма да е изненада, ако играчите и треньорите решат да си съберат багажа и да си тръгнат.

Както е известно, преди време самият Илиан Илиев разкри, че има клауза да си тръгне по всяко време, като само дължи едноседмично предизвестие на шефовете. Твърде вероятно е, ако проблемите продължат той да се възползва от тази опция.

Още преди месец, когато за първи път играчите на Верея повдигнаха въпроса за дължите им пари, собственикът Галин Михайлов беше категоричен, че дори футболистите да напуснат, клубът ще продължи в Първа лига. В мачовете ще играе вторият тим, който в момента се състезава в Югоизточната трета лига и заема предпоследното 17-о място с 4 точки от 7 мача.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка