Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за петъчния мач с Берое. Наставникът взе на лагер 19 футболисти, като един от играчите ще отпадне непосредствено преди двубоя със тима от Стара Загора.

За разлика от мача с Етър във Велико Търново - 1:1, от избраниците на специалиста не попадна Мартин Костадинов, който усети напрежение в бедрото по време на днешното занимание. Неговото място зае Пламен Димов. В групата влезе и новото попълнение на Черно море Васил Панайотов. Бившият халф на Левски е готов да дебютира за "моряците" утре.

Срещата на Черно море с Берое е в петък от 20:45 часа на стадион “Тича” във Варна. Цената на билетите за двубоя е 6 лева и ще могат да се закупят на касите на стадиона от 19 часа.

Групата на Черно море: Благой Макенджиев, Иван Дюлгеров, Илиас Хасани, Пламен Димов, Емил Янчев, Мирослав Енчев, Атанас Зехиров, Кононго, Георги Илиев, Васил Панайотов, Н`Донгала, Дани Кики, Мехди Фенуш, Петър Витанов, Патрик, Жоржиньо, Георги Божилов, Мартин Минчев, Радослав Василев.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019