Сигурно има заиграване някъде, може да е имало уредени мачове и хванати съдии. Така членът на Изпълкома на БФС Валентин Михов коментира в студиото на "Тази сутрин" по bTV срещата на футболните босове при премиера Бойко Борисов.

"Важното е, че се започват разговори. Хубаво е държавата да има отношение във футбола. При този премиер и при този министър мисля, че има промяна.", започна той.

"За мен трябва да има факти. В цяла Европа се говори за уредени мачове. Ако съмнения, трябва да има и наказания. Сигурно има заиграване някъде, но не само в България. Превантивността ми харесва. Тези срещи са уместни, сега трябва да се реагира. Може да е имало уредени мачове. Може да е имало хванати съдии.", каза Михов.

"Фактите говорят, че имаме добри съдии. Правят грешки, дано не са умишлени.", добави той.

"Има още 11 клуба, които липсваха на срещата. Аз не съм чувал за уреден мач между ЦСКА и "Левски". Показателно е, че тези тимове са най-добрите и от тях трябва да се даде примера." 

"Във футбола по света има много корумпирани, милиони, у нас такива пари няма", каза още Михов.

"Надявам се и винаги съм бил оптимист, че българинът е талантлив човек и този маниер на управление ще се промени. Управленци трябва да има и в клубовете, и в агитките, за да стане футболът една истинска фамилия, заключи бившият президент на БФС.