„Операцията мина отлично и в момента се възстановявам. Хирургическата интервенция беше извършена от д-р Иван Василев още на 8 февруари. От няколко дни ходя на физиотерапия в комплекс „Царско село”, заяви пред БЛИЦ СПОРТ най-младият футболист в историята на ЦСКА Валентин Антов.

„Искам да благодаря на д-р Василев. Все пак контузията ми не беше лека – скъсани предни кръстни връзки на лявото коляно. За съжаление в следващите шест месеца няма да мога да играя футбол. Това е доста дълъг период, но нищо не мога да направя, освен да провеждам процедурите и да се възстановявам. В първия ден, когато се контузих, изпаднах в шок. Никога досега не бях имал подобна травма. Но след операцията вече съм добре. Аз не съм от хората, които се самосъжаляват. Просто стискам зъби и гледам оптимистично на проблема”, добави 15-годишният футболист.

„Искам да изкажа големи благодарности и на треньорския щаб, и на съотборниците ми. Те постоянно ми звънят, идват да ме видят как съм, дават ми кураж. В такива трудни моменти човек разбира кои са най-близките му хора, на кои може да разчита.

Сега си пожелавам след половин година, когато се възстановя, ЦСКА да се намира не с едно, а две стъпала по нагоре във футболната йерархия. ЦСКА трябва да се върне там, където му е мястото. Всички знаем кое е то”, завърши младокът.