Три точки и нищо друго. Това обещаха от Спартак (Вн) преди мача с Пирин (Бл), който е днес от 16:00 часа във Варна. От началото на сезона "соколите" успяха да измъкнат 6 точки и заемат 14-ото място, което не се харесва на феновете им. Заради слабите резултати от тима бяха освободени и сръбските треньори Слободан Сташевич и Славиша Ковачевич.

"Ще видите един нов Спартак. Последните неуспехи вече са забравени. Отборът ще бъде воден от Илко Станчев, а като старши треньор ще бъде записан Николай Станчев. В разширения състав за мача с Пирин са повикани 17 футболисти, сред които не е 17-годишният вратар Николай Банков. Илко реши да го запази за квалификацията с Португалия. Младокът бе повикан в националния отбор за юноши до 17 години, воден от Михаил Мадански. Срещу Пирин мача ще започне Илия Николов, а резерва ще му бъде възстановения Цветомир Цанков. В разширения състав не са още Антон Костадинов, Слави Костенски и Димитър Воденичаров, които са контузени.

От щаба на гостите съобщиха, че се очаква във Варна да пристигне един автобус с техни привърженици. Цената на билета за тях ще бъде 5 лева.

Групата на Спартак:
Цветомир Цанков, Илия Николов, Станислав Петров, Даниел Моралес, Венцислав Маринов, Юри Иванов, Стоян Георгиев, Велимир Иванович, Диан Дончев, Мартин Димов, Спас Байрактаров, Михаил Аврионов, Стойко Сакалиев, Васко Боев, Енцо Малинди, Лий Хюнг Санг и Стефан Дончев