ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК! 

Със скок от осмия етаж на блок на ул. „Дунав” 4 в Пазарджик се самоуби бившият нападател на Хебър Атанас Иванов – Гумения, съобщи "Марица".

Възпитаникът на треньора Иван Димитров е сложил край на живота си ненавършил 39 години.

Хората от квартала са покъртени от случката.

Първи безжизненото тяло на момчето видял негов съсед от блока, който се хванал за главата и загубил ума и дума. След минути пристигнал екип на спешната помощ, който обаче само констатирал смъртта на Атанас Иванов. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Жизнената дейност на самоубилия се била прекъсната буквално за миг, след като тялото се срещнало със земята.

"Чу се пукот, сякаш някои е хвърлил телевизор, гледката беше страшна и разтърсваща", коментираха пред "Марица" живущи във втория блок от „Манастирите”.  

"Всички познаваха Наско като изключително добър човек, който правеше път и на мравката", споделиха негови съседи от входа.

Иванов започва да тренира футбол в школата на ФК Хебър в края на 80-те години при треньора Иван Димитров. Влиза в спортното училище и играе за Хебър.

После за кратко се мести в София, където заедно с набора си Иван Чушков се състезава за старшата на Септември (София), но се завръща отново в родния си тим, за да продължи с футбола.

При мъжете на Хебър Иванов почти не е записвал официални мачове. Има такива в ранния период на Бенковски, както и за тимове от регионалния футбол.

От малък си беше с интровертен характер и не допускаше много хора близо до себе си. В последните години се затвори съвсем, имаше и проблеми с психиката. До последно е останал ерген.

По-рано през тази година от заболяване починал най-големия брат в семейството, докато Атанас е най-малкия. Той имал още двама живи братя.