Уникален комплект от значки ще даде старт на разпространението на сувенири и значки за стогодишнината на Славия, която ще бъде отбелязана през 2013 година. Изработена е уникална лимитирана серия от 5 значки, посветени на юбилея. Луксозните комплекти засега са само 50 и значките в тях са номерирани на гърба в съответствие с номера на комплекта.

Всеки комплект съдържа 4 двуслойни значки и една еднослойна (традиционната амблема). Има 14-милиметрова и 28-милиметрова юбилейна емблема, изготвена специално за вековния юбилей на Славия, както и същите две реплики на юбилейното лого, но с "плетеницата" - първата емблема на Славия.

Цената на комплектите е 100 лв, а цялата печалба от продажбата им ще подкрепи планираната мащабна издателска дейност на комитета "100 години Славия". Значките са дело на "Булпинс", чийто собственик Велизар Цоков е автор на юбилейната емблема на Славия за стогодишнината и член на Изпълнителното бюро на комитета "100 години Славия".

Комплектите ще се продават от 1 септември 2012 г. в магазина на Българския Национален Фен Клуб на ул. "Бяло море" № 2 в София (срещу входа на болницата ИСУЛ) в София.

"Досега български клуб със сигурност не е правил такова нещо - каза Цоков. - Почти съм сигурен, че и в Европа няма толкова луксозен комплект значки на един отбор. Поне аз, като страстен колекционер, не съм виждал нещо такова."