Футболна академия ЦСКА Лондон, в който тренират и се развиват много млади „армейци”,  жъне голям интерес и успехи. Разраства се много бързо.

Заради огромния интерес ръководството взе решение да покачи още повече качеството на тренировъчния процес. Целта е от следващата година нивото на академията да се доближи до най добрите в британската столица, като се изградят Development and Advanced групи.

Малките „армейци” се представят повече от отлично в ЕLE LEAGUE  и оставят прекрасни впечатления във всички възрастови групи. Играят като равен с равен и придобиват още повече отговорност да защитават червения екип с трите звезди.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Отборът на U13 се превърна в един от основните претенденти за спечелването на шампионата. След като се сдобиха с първи спонсор в лицето на ресторант „Уникат 2”, те ще бъдат подкрепени от още един спонсор в лицето на Ирена Илиева и RIO cafe bar restaurant.

Г-жа Илиева е възпитана с любовта към червения отбор, и подкрепата, която ще предостави към малките „армейци”,  ще бъде в дългосрочен план.

Вече са и готови новите екипи с логото на спонсорите благодарение на техническия спонсор „Мишоспорт”.

Поканите за участие на международни турнири към тях не липсват, само за календарната 2019 г има отправени пет такива за престижни състезания в Испания, Англия и България (София Къп).