Ръководството на ЦСКА, както и всички служители на клуба, изказват своите съболезнования на близките и роднините на Румен Ненов. Бившият вратар на "армейците" си отиде от този свят на 47-годишна възраст. БЛИЦ разкри снощи новината за кончината на Ненов. Трагедията се е случила в Банско - само дни преди сватбата на сина му Юлиан. Ветеранът пиел кафе със своя приятел и със самия Юлиян, който е футболист на Дунав и е на лагер в югозападния град. Както обсъждали предстоящото щастливо събитие, Ненов-старши внезапно получил инфаркт. Паднал от масата и починал пред погледа на сина си и приятеля си, съобщиха пред БЛИЦ негови близки.

"Румен Ненов играеше в отбора през 90-те години, а едни от паметните мачове, в които взе участие, са тези срещу италианския Ювентус", отчетоха от ЦСКА, публикувайки новината за голямата трагедия. 

"Поклон пред светлата му памет", добавиха от "Армията".

От друг бивш клуб на Ненов също изказаха съболезнования. Ето какво написаха от Пирин (Благоевград): "Поредна тъжна вест за българския футбол! Почина бившият вратар Румен Ненов. Той си отиде от този свят на 47-годишна възраст. Роден е на 29 декември 1969 г. Юноша е на врачанския Ботев, където минава по-голямата част от кариерата му. Има и един сезон с екипа на Пирин (Благоевград). ОФК Пирин (Благоевград) изказва съболезнованията си на семейството и близките на Румен. Поклон пред светлата му памет!".

Екипът на БЛИЦ също изказва искрени съболезнования към семейството и близките на Румен Ненов! Поклон пред светлата му памет!