Андре Филипе Алвес Монтейро - Укра вече официално е футболист на ЦСКА, съобщиха от клуба. Той подписа договор с "червените" тази сутрин. Укра се присъедини към тима по време на лагера в Сандански. Той тренираше индивидуално, тъй като се възстановяваше от сериозна травма. Докато отборът беше в Испания, Укра се лекуваше в специализиран рехабилитационен център в Германия. 

Португалецът вече тренира заедно с отбора и скоро ще бъде на разположение на старши треньора Стамен Белчев за предстоящите важни битки в Първа лига и за Купата на България.

Андре Монтейро избра да играе за ЦСКА с №14. Той играе като крило по двата фланга и има сериозна визитка и опит в родината си, където е записал 160 мача в Първа лига с екипите на Олянензе, Порто, Спортинг Брага и Рио Аве. През изминалия сезон офанзивният халф изиграва 19 срещи и вкарва 5 гола в шампионата на Саудитска Арабия с фланелката на Ал Фатех.

Укра е роден на 16 март 1988 година и е продукт на школата на гранда Порто. През сезон 2010/11 година е част от представителния тим на „драконите", за които изиграва няколко мача и заедно с Фалкао, Хълк и останалите си съотборници печели шампионската титла, Купата и Суперкупата на страната, както и трофея в Лига Европа.

Крилото има участие с юношеския национален тим на родината си до 19 години на финалите на Европейското първенство през 2007 година в Австрия. През пролетта на 2015 година получава повиквателна и прави и дебют за „А" отбора на Португалия в приятелска среща срещу Кабо Верде.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА 
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018