Позната до болка картина в ЦСКА. Шефовете на клуба обмислят поредната рокада, научи БЛИЦ. На дръвника са Драголюб Симонович и Димитър Пенев. Босовете от “Титан” ще жертват някого измежду двамата, като Димитър Борисов държал да бъде изгонен Дуци, а другият собственик на клуба Иво Иванов умувал раздяла с Пената.
 
Повод за поредните катаклизми в Борисовата градина стана загубата с 0:2 от Черноморец в Бургас днес.
 
Публична тайна е, че Симонович и Димитър Пенев не могат да мелят брашно заедно. Двамата са в открит конфликт още от самото начало на подготовката.
 
“Може би не сега, но съвсем скоро, ако продължим по същия начин, единият от тях ще бъде изгонен. Не може да си представите колко е нажежена обстановката вътре в отбора”, признаха от “Армията”.
 
Любопитното е, че Димитър Борисов обвинил Дуци за слабата селекция, а истината е, че сърбинът няма никакъв пръст в привличането на новите попълнения. Думата тук изцяло е била на ръководството. Пената пък най-малко е знаел какво се случва и винаги научавал в последния момент за трансферите.

Съществувал и трети вариант - и Дуци, и Пената да бъдат изгонени, като на треньорския пост да бъде поставено известно име...